BELEEF MENU
Steak tartaar
gezuurde groente, Parmezaan
Gamba & Buikspek
indian spices, groene asperge
Zwezerik
spitskool, peperjus
Rund ‘entrecote’
pommes fondant, dragon, snijboon
Kaas
compotes, rozijnenbrood
Chocolade
blauwe bes, yoghurt, merengue
6- gangen 90
Steak tartaar – Gamba & Buikspek – Zwezerik – Rund – Kaas – Chocolade
inclusief wijn arrangement 144
5- gangen 80
Steak tartaar – Gamba & Buikspek – Zwezerik – Rund – Chocolade
inclusief wijn arrangement 125
4- gangen 70
Steak tartaar – Gamba & Buikspek – Rund – Chocolade
inclusief wijn arrangement 106
Kaas i.p.v. dessert 7,50
Dieetwensen: Spontante wijzigingen kunnen we niet verzorgen, noodzakelijke aanpassingen m.b.t. allergieën
die bij de reservering zijn gemeld zullen door ons met zorg worden behandeld.
Voor wijzigingen in het menu zal een variabele meerprijs van toepassing zijn.
Op zaterdagavond serveren we uitsluitend ons beleefmenu.
CHEF'S SPECIALS
Klassieke seizoensfavorieten van de Chef.
No-nonsense, puur in zijn eenvoud en versheid.
Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen is de voorraad beperkt.
Niet op zaterdagavond, feestdagen en gezelschappen meer dan 5 personen.
VOORGERECHTEN
GEITENKAAS | Lokale honing (V) | 18
PATA NEGRA | 18
OESTERS naturel 6 st. | 22
OESTERS in bereiding 3 st. | 18
GEROOKTE ZALM | Brioche | 22
HOOFDGERECHTEN
RISOTTO | Paddenstoel & Parmezaan (V) | 32
BOUILLABAISSE | Rijkgevuld | 32
GEBRADEN ZEETONG | 45
GEBRADEN TARBOT | 45
ENTRECOTE ROSSINI | 45
NAGERECHTEN
VERRASSINGSDESSERT | 12
SABAYON & SORBET| 15
KAAS | 15
LUNCH
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG
2- gangen verrassingsmenu 45
VOORGERECHT - HOOFDGERECHT
3- gangen verrassingsmenu 55
VOORGERECHT - HOOFDGERECHT - ZOET
4- gangen verrassingsmenu 65
VOORGERECHT - TUSSENGERECHT - HOOFDGERECHT - ZOET
OH LOVELY SUNDAY
ZONDAG
OH LOVELY SUNDAY
4-gangen verrassingsmenu 65
VOORGERECHT - TUSSENGERECHT - HOOFDGERECHT - ZOET